Toer in Nicaragua
BTW ik heb wel bereik maar ik kan geen sms versturen of ontvangen en ook geen telefoon hier. Ik heb internet gevonden naast hotel dus ik kan morgen de fotos doen. Maar mijn e-reader is kapot touchscreen werkt niet meer...
xxxxxxxxxxxxxx Puckske
Het klinkt allemaal helemaal fantastich!!!
Nog fijne dagen van ons!
Ruud, Corine en Niels xxx
Wauw... Wat maak je geweldige dingen mee, gaaf hoor!! xxx
Hoi Puck ,Weer een hoop beleefd lezen we nu zijn benieuwd naar de foto's,Doet ons deugd dat je iedereen toch wat mist,beter zo als helemaal niet`!!!!
geniet nog maar de laatste dagen.Heel veel plezier nog vele knuffels .xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Doe maar lekker waar je zelf zin hebt. Wijn is gezond. Kan best hoor iedere dag een glaasje!
Wat een waardeloze Ereader zeg!
Liefs, xxx
Hallo Allen, Vandaag ga ik proberen de fotos erop te zetten....ik geniet intens...en missen idd...
xxxxxxxxxx
he meis, carpe diem want het is zo maandagochtend!!!!! GENIET NOG EFFE. tot maandag. je bijna reisgenoot. XX
Wauw wat zie jij een boel mooie dingen op je rondreis.. Wat een schitterende landen waar je bent geweest..Je ziet aan de foto's dat je het erg naar je zin hebt.. Balen dat je E-reader je in de steek heeft gelaten. En morgen gewoon doen waar je zelf zin in hebt..
Ja bijna reisgenoot was je er maar bij, we hadden lol voor 10 gehad!!! Tot maandag en bedankt alvast voor het ophalen...xxx
Ik doe nu waar ik zin in heb Ron, haha en dank....werkze daar enne jullie missen me toch niet!!!
Las het net al heerlijk zelf het stadje wezen verkennen. Massel trouwens dat het klokkenspel in het kerkje niet afging, daar wordt je echt doof van.. Dank al ben zelf net een dag terug van een weekje zon. En jawel hoor zelfs ondanks dat weekje ertussen uit.